D r.  B i o H e r t z  E g é s z s é g m e g ő r z ő  é s  E g é s z s é g j a v í t ó   P r o g r a m

Rólunk

Szolgáltatások

Árak

A biorezonanciáról

Linkek

Kapcsolat

A biorezonanciáról

A teljes egészében fájdalommentes biorezonanciás therápa valójában a szervezeti működés korrekcióját jelenti. Semlegesíti a kóros állapotot és helyreállítja az egészséget. A hatás a sejt szintjén történik. Ez a módszer számos kór eredményes és gyógyszerezés nélküli kezelését teszi lehetővé. Tudott, hogy az élő szervezet aktivitását állandó és változó kisértékű elektromos áram megjelenése kíséri, amely összefüggésben van az elektromos és mágneses pólusokkal. Mondhatjuk, hogy a szervezet elektromos jelenségei vitathatatlanul összefüggésben vannak életképességével és minden folyamat alapját alkotják az élet fogamzásától az információ átviteléig.

 

Úgy látszódhat, mintha a szervezet sejtjeinek, szerveinek, szöveteinek és rendszereinek az elektromos pólusai nem lennének jelentősek, ám a valóságban minden funkcióra szabályozó hatással vannak. A földi élet kialakulásában az elektromos pólusok vezető szerepet játszottak. Az élet rezonál a hasonló pólusokkal és az Univerzum különböző erőivel. Ez az oka annak, hogy elektromágneses hullámok környezetében atomok és molekulák vegyületeiből álló szervezet létezését a különböző elektromágneses pólusok optimális együttműködése, valamint az Univerzumból, és persze a Napból és a Földből származó elektromágneses spektrumnak bizonyos rezgő összetevői határozzák meg. A külső elektromágneses pólusok olyannyira modulálhatják az ember elektromágneses jeleit, hogy az "elektromágneses egyensúly" sérülhet és akár a szervezet funkciói feletti irányítást is átvehetik.

Bizonyított tény, hogy minden kóros aktivitás általános oka a szervezet sejtjeiben az elektromágneses frekvenciák zavarában rejlik. Az úgynevezett "bio-információs módszer" szerinti diagnosztika és kezelés lényege az, hogy a kóros centrumot és a normálistól eltérő elektromágneses pólusok rendszereit keressük. Az ilyen kezelés valójában azoknak az elemeknek a szabályozását jelenti, amelyek képesek a normális elektromágneses frekvenciákkal együtt rezonálni az idegi sejtekben, ezáltal semlegesítve a zavart okozó, diszharmonizáló pólusokat. A bio-információs rendszereknek a meghatározott recepcionális molekulákkal atomos és szubatomos szinten harmonikusan rezonáló pólusai ezáltal képesek információkat hordozni, átvinni és helyreállítani a szervezet egészséges funkcióit.

A rezonancia jelenségének lényege azon hatásnak többszörös megerősítésén alapul, amely esetben a bio-objektumra ható frekvencia a bio-objektum saját frekvenciájával esik egybe.

A biorezonanciás therápia nem csak a páciensek, hanem az orvosok számára is vonzó. Először is, a biorezonanciás therápia diagnosztikai lehetőségei gyakorlatilag határtalanok. Nem csak a betegség jellemzőit határozhatjuk meg, hanem az optimális kezelést is, mivel a módszer megengedi, hogy előre lássuk a gyógyulás feltehető mellékhatásait. Másodszor, a biorezonanciás therápiával gyógyítható betegségek listája hatlmas. Sikereket értek el az olyan betegségek kezelésében, mint amilyen pl. az immunrendszer legyengülése, allergia, fogászati termékekre való egyéni intolerancia, toxikózisok minden típusa, nehezen gyógyuló sebek, fekélyek, szív- és érrendszeri, valamint emésztőszervi megbetegedések, különböző nőgyógyászati és húgy-ivarszervi rendellenességek, alvászavarok és sok más egyéb betegségek.


Hogyan hat a biorezonanciás therápia?

Ahogy azt korábban is említettük, a szervezet gyenge elektromágneses rezgések forrása. E rezgést fiziológiainak, vagy harmonikusnak nevezzük, amelyek jellemzőek az egészséges szervezetre. Új, kóros rezgések forrásai jelennek meg, ha az ember megbetegszik, vagy némely szervei elkezdenek helytelenül működni. Mindez a fiziológiai egyensúly sérüléséhez vezet. A betegség folyamatokat indít be, ha a szervezet saját erejéből nem képes egyensúlyt tartani a fiziológiás és kóros rezgések között, illetve nem képes az egészségtelen folyamatokat minimális szintre csökkenteni. A kezelés során elektromágneses ingadozásokat veszünk fel az elektródák és elektromos kábelek segítségével. E jeleket speciális módon moduláljuk, kóros és fiziológiai összetevőire bontjuk, majd a módosított jeleket szintén kábeleken és elektródákon keresztül visszajuttatjuk a szervezetbe.

Veszélyes?

A válasz igencsak egyszerű: NEM. Eleddig semmilyen kontraindikáció nem jelentkezett, bár van egy-két olyan állapot, amikor a biorezonanciás therápiát nem javasoljuk:

 • a terhesség korai szakasza, azaz az első három hónap
 • nagyobb fém inplantátumok
 • pacemaker
 • epilepszia
 • akkut lázas állapotok, kivéve influenza

 

A biorezonanciás therápia javallatai:

 • az immunrendszer erősítése
 • allergiák kezelése
 • szájsebészeti és fogászati anyagokra való egyéni intolerancia kimutatása
 • mideféle toxikózis kezelése
 • nehezen gyógyuló sebek, fekélyek kezelése
 • szív- és érrendszeri, emésztő- és légzőszervi megbetegedések kezelése
 • különböző nőgyógyászati és urológiai betegség kezelése
  alvászavarok és más rendellenességek kezelése
 • fertőzéses megbetegedések (vírusok, baktériumok, gombák) kezelése
 • mozgásszervi megbetegedések kezelése
 • csontritkulás kezelése
 • halószervi megbetegedések kezelése
 • bőrgyógyűszati problémák kezelése
 • sav-bázis egyensúly helyreállítás
 • wellness
 • általános állapot- és kedélyjavítás

A biorezonanciás kezelés felszabadítja a szervezetet azon kóros faktorok hatása elól, amelyek blokkolják a szervezet energiáit. A biorezonanciás therápia mellékhatások nélkül csökkenti, vagy akár teljesen feleslegessé teheti a gyógyszeradagolást, megóvja, rendezi és helyreállítja a szervezet sérült egyensúlyát. Alternatív therápiás út, abban az esetben, ha hagyományos therápiával nem lehet a teljes hatást elérni. A szervezet sejtstruktúrájának és funkcióinak helyreállítását és normalizálását célozza meg. Tökéletesen kombinálható minden más klasszikus és tradícionális medicinával.

 

Információ és bejelentkezés:: (20) 433-3836
Rendelés helyei: Budapest

E-mail: hunyadi.gyorgyi@drbiohertz.hu